Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 239 / Bezoekers Vandaag: 5046
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 442
Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Op 18 Maart 2019 is Paul Haagsma helaas overleden.

Wij wensen de familie en vrienden sterkte toe!

Lees en of praat hier mee.

Open hier de rouwkaart van Paul Haagsma



 Alle forums
 Installatie
 Technische installatie
 Fout bij het openen van comm poort!
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur  Onderwerp Volgend onderwerp  

mark147

Netherlands
34 berichten

Geplaatst - 24 mrt 2024 :  19:00:07  Toon profiel  Bezoek de homepagina van mark147  Reageer met citaat
Beste allen,

2 Weken niet gereden (daarvoor foutloos), en nu krijg ik de melding Fout bij het openen van Comm poort!.

Ik rij Märklin, Intellibox 60650 (oudje), Loconet, loconet interface van Rosoft, Win7 en Koploper 9.4.
Op de pc staat de bautrate op 19200, net zoals op de IB en in Koploper.

Wat kan er gebeurd zijn? Comm poort fysiek defect? Zo ja, hoe check ik dat?

Groet

Mark.
ps bericht staat ook op 3railforum


mark147

Netherlands
34 Posts

Geplaatst - 24 mrt 2024 :  21:33:40  Toon profiel  Bezoek de homepagina van mark147  Reageer met citaat
Zelf aan het klooien geweest.
Softwarematig op Comm2 gezet en de communicatie is er weer.
Voor zover ik weet heeft ie altijd op 1 gestaan.
Nou ja, niet meer over nadenken en gaan met die banaan.
Dank voor het meedenken!!
Ga naar bovenaan de pagina
   Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing © EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina