Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 88 / Bezoekers Vandaag: 4858
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 176
Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Op 18 Maart 2019 is Paul Haagsma helaas overleden.

Wij wensen de familie en vrienden sterkte toe!

Lees en of praat hier mee.

Open hier de rouwkaart van Paul Haagsma



 Alle forums
 Koploper
 Beginners
 S 88 probleem
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

jerry Boot

Netherlands
2 berichten

Geplaatst - 06 mei 2022 :  12:51:08  Toon profiel  Reageer met citaat
In mijn baan zitten 6 TAMS s88 met flat cable
Nu zitten deze allemaal met een contact rail van 1 cm
Echter op module 5 zit een pendel berg baantje
Deze is voorzien van reed contacten
De 6e module zit weer op de gewone baan
Nu wil de 5e module geen meldingen door geven aan het scherm
De contacten werken wel ,getest met een rijdende loc
De S88 werkt ook,getest met een led op de aansluiting en dan reageerd de bezet melding op het scherm en in het test programma bezet melders
Een magneet op de reed geeft hetzelfde
de reed werkt
maar lijkt of s88 deze niet wil aan nemen terwijl de melder met een led wel op de baan reageerd
Biij aanleg/aansluiten deed alles het zoals het moet

Wim Ros

Netherlands
6157 Posts

Geplaatst - 06 mei 2022 :  20:40:53  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wim Ros  Reageer met citaat
Dan sluit je het toch niet op de juiste manier aan, want anders had het wel gewerkt.

Groetjes.


Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus
Ga naar bovenaan de pagina

phdirk

Netherlands
2351 Posts

Geplaatst - 06 mei 2022 :  20:51:00  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Jerry,

Welkom op het forum.
Waar gaat het precies mis op module 5? Schakelen de Reed contacten niet, of wordt het schakelen ervan niet gezien.
Zet anders je database eens hier op het forum, dan kunnen we in ieder geval daar eens in meekijken.

Met beste groeten
Dirk
HO=TC
Ga naar bovenaan de pagina

jerry Boot

Netherlands
2 Posts

Geplaatst - 07 mei 2022 :  19:08:55  Toon profiel  Reageer met citaat
De booster van de S88 begon te roken
Zit ergens een sluiting in de S 88
En alles is aangesloten volgens bij geleverd schema van TAMS
Bij het verkeerd om monteren van een kabel gaat de hele S88 in bezet
Dus dat zie je direct
En het spul zit al jaren zo aangesloten
De reedcontacten werken zeker omdat ik ze uit zoek met een loc die passeerd waardoor de reed dus sluit
Maar ik ga eerst maar eens andere S88 monteren
Ga naar bovenaan de pagina

Ben

Netherlands
749 Posts

Geplaatst - 08 mei 2022 :  10:26:27  Toon profiel  Reageer met citaat
quote:
Oorspronkelijk geplaatst door jerry Boot

De booster van de S88 begon te roken

Maar ik ga eerst maar eens andere S88 monteren




Ik zou voordat je een andere S88 gaat monteren eerst naar de oorzaak zoeken.

Je werkt met stroomdetectie toch? Hoe heb je die reedcontacten aangesloten op de S88?

Gr, Ben.
Ga naar bovenaan de pagina

Ben

Netherlands
749 Posts

Geplaatst - 08 mei 2022 :  16:21:40  Toon profiel  Reageer met citaat
Laat het antwoord maar achterwege Jerry, ik zie dat je ook gepost hebt op BNLS forum en daar heb je hulp.

Gr, Ben.
Ga naar bovenaan de pagina

Wim Ros

Netherlands
6157 Posts

Geplaatst - 09 mei 2022 :  23:38:42  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wim Ros  Reageer met citaat
Wat ik daar lees, geeft mij de bevestiging dat het verkeerd aangesloten en gebruikt wordt.

Mvg
Wim.


Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing © EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina