Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 167 / Bezoekers Vandaag: 6062
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 655
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Op 18 Maart 2019 is Paul Haagsma helaas overleden.

Wij wensen de familie en vrienden sterkte toe!

Lees en of praat hier mee.

Open hier de rouwkaart van Paul Haagsma



 Alle forums
 Koploper
 Beginners
 koploper foutmelding
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

grint019

Netherlands
47 berichten

Geplaatst - 03 nov 2017 :  19:54:02  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo
Bij het opstarten van mijn laptop kreeg ik deze foutmelding. Zie bijlage.
Gisteren was er niets aan de hand en lijkt het alsof ik opnieuw moeten beginnen met ontwerpen.
Heeft iemand hier ervaring mee?
groetend
Ernst


Download Attachment: foutmelding.jpg
118,37 KB

mvg
Ernst

prehorst

Netherlands
555 Posts

Geplaatst - 04 nov 2017 :  16:04:28  Toon profiel  Reageer met citaat
Ernst.

Dit lijkt op slechte contacten van je data kabels, haal ze er allemaal eens een paar keer uit en in zodat de contacten weer wat schoner worden of spuit ze in met contactspray.

Met vriendelijke groeten
Piet Rehorst ( Spoor-N -selectrix-2000 - decoder63 - Roco - Trix - kato - fleischman - Koploper versie 9.2 )
Ga naar bovenaan de pagina

prehorst

Netherlands
555 Posts

Geplaatst - 04 nov 2017 :  17:23:47  Toon profiel  Reageer met citaat
Ben

Maar zonder database is het moeilijk zoeken.
Dus ernst zet je database even op het forum dan kunnen we gericht zoeken


Met vriendelijke groeten
Piet Rehorst ( Spoor-N -selectrix-2000 - decoder63 - Roco - Trix - kato - fleischman - Koploper versie 9.2 )
Ga naar bovenaan de pagina

Agebe

Netherlands
402 Posts

Geplaatst - 05 nov 2017 :  12:38:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Ernst,

Het lijkt erop dat je met onderhoud blokken bezig bent geweest, Als daar bezet melders niet juist zijn gedefinieerd, dan krijg na het afsluiten van het onderhoud een melding. Als je deze negeert en een andere keer koploper opstart dan krijg je deze foutmelding weer, bij het opstarten.
Het kan zijn dat je bestand door iets beschadigd is, maar dan krijg je meestal een windows fout.
Een database plaatsen, er kan dan meegekeken worden.

Mvg Ab

(Koploper met ECOS of IB met loconet,HSI-88,3x tams booster B1, HO, NS)
Intel core i7 met W10
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing © EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina