Print deze pagina | Sluit het venster

Plaatjes openen niet in Koploper

Geprint door: Koploperforum Digitale Treinbesturing
Webadres onderwerp: https://www.koploperforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=6226
Geprint op: 27 jan 2021

Onderwerp:


Auteur onderwerp: dbotop
Onderwerp: Plaatjes openen niet in Koploper
Geplaatst op: 25 jan 2019 19:41:13
Bericht:

Hallo,
Ik heb Koploper versie 7 (draaiend onder W7) door een computerdefect overgezet naar een andere computer met W10 x64. Daarop gelijk de nieuwste versie van Koploper ge´nstalleerd en alles via een Back-up weer aan de praat gekregen. Hoewel de vier locomotieven met alle instellingen weer werken, willen de plaatjes van de locomotieven niet installeren. Ik heb alles al geprobeerd met instellingen van machtigingen, etc. maar er blijft een Koploper foutmelding komen met "koploper kan de plaatjes niet openen". Ook nieuwe plaatjes die ik heb gedownload willen niet laden. Iemand en idee waar ik dit moet zoeken?

Reacties:


Reageer op auteur: phdirk
Gereageerd: 25 jan 2019 20:24:04
Bericht:

Hallo Douwe,

Je moet de map waarin de plaatjes staan ergens op de PC zetten, waar geen beperkingen zijn. Dat kan in de 'Gebruikers'-map of ergens op de gegevensschijf. Ik zelf ben een voorstander van die laatste optie.

Vervolgens moet je bij [Algemeen]=>[Instellingen per database]=>[Paralle63/OC32/OM32/Plaatjes/Auto] de juiste map opgeven waar de plaatjes staan. Dan zou het weer moeten werken.


Met beste groeten
Dirk
HO=TC


Reageer op auteur: dbotop
Gereageerd: 27 jan 2019 17:43:02
Bericht:

Dirk,

Bedankt voor de tip. Even over het hoofd gezien. Dat komt ervan als je er een poosje niet mee werkt. Aldus uitgevoerd en de plaatjes staan er weer netjes in.

Groeten en bedankt,

Douwe


Koploperforum Digitale Treinbesturing : https://www.koploperforum.nl/

© EKweb 2006

Sluit venster