Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 66 / Bezoekers Vandaag: 192
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 75
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Koploper
 Beginners
 Wissels doen het niet
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

JoopdeMan

Netherlands
12 berichten

Geplaatst - 22 okt 2017 :  12:57:24  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb een probleem met mijn net nieuw opgezette, uitgebreide (ten opzichte van mijn vorige baan) treinbaan. Eerst op een rijtje wat ik heb:
- Fleischmann Piccolo (2 rail gelijkstroom)
- Roco Multimaus
- s88xPressnetLi (Rosoft)
- 3 x s88SD16-n bezetmeldmodules (Rosoft). Bezetmelders zijn getest
- Wissels aangestuurd d.m.v. servo’s
- Servo’s aangestuurd door een Mardec (DCC-decoder voor Arduino) van ARCOMORA
- De vier nu aangesloten wissels hebben adres 101 t/m 104
- Besturing: Koploper versie 9.2
Het probleem:
Bij het “Automatisch rijden” worden de wissels door Koploper niet omgelegd. Dit gebeurt echter wél als ik in het “Baanoverzicht” met de muis een klikje op een wissel geef. Het gaat ook goed in het testprogramma. Keurig wordt aangegeven dat een servo met een bepaald adres wordt getest. Koploper herkent het adres dus wel.
Wie heeft er enig idee?
Alvast bedankt voor de reactie.
Joop

  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina