Print deze pagina | Sluit het venster

Af en toe geen bezetmelding!

Geprint door: Koploperforum Digitale Treinbesturing
Webadres onderwerp: http://www.koploperforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=6090
Geprint op: 26 sep 2018

Onderwerp:


Auteur onderwerp: nederbelg
Onderwerp: Af en toe geen bezetmelding!
Geplaatst op: 16 mei 2018 08:04:28
Bericht:

Hallo allemaal,

We hebben op onze club een marklin baan en deze wordt bestuurd door KL. Centrale is de IB met twee boosters Power 3. Alles via de loconet interface.
Nu wil het de laatste tijd veelvuldig voorkomen dat (maakt niet uit waar) er een bezetmelder wordt gemist. Er wordt niks gedetecteerd!
Met alle gevolgen van dien. De bezetmeldingen gaan met een UH63350 en detectieprintjes van Hans Deloof.
In de testmodus werkt alles prima. We rijden gemiddeld met +/- 4 treinen.
Nu is mijn vraag; gebruik ik teveel geheugen of iets dat invloed heeft op de meldingen?

Dave



Download Attachment: Geldermalsen.zip
25,37 KB

Reacties:


Reageer op auteur: nederbelg
Gereageerd: 16 mei 2018 10:00:34
Bericht:

Oeps,

Verkeerde file meegestuurd.
Excuseer.

Dave

Nu de juiste.

Download Attachment: ClubbaanMSVL.zip
12,28 KB


Reageer op auteur: Wim Ros
Gereageerd: 17 mei 2018 14:34:28
Bericht:

De UH63350 staat er om bekend. Daar ligt je oorzaak.

Mvg
Wim.


Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus


Reageer op auteur: nederbelg
Gereageerd: 17 mei 2018 14:53:16
Bericht:

Hoi Wim,

Dank je wel voor je respons.
Staat dat ergens vermeld?
Die problemen met de UH 63350? Ik heb daar nooit iets van gehoord?

Dave


Reageer op auteur: Wim Ros
Gereageerd: 17 mei 2018 18:07:18
Bericht:

Forums staan er vol over. Uhlenbrock zelf zal je er niet over horen.
Ooit eens 3 van die modules over genomen voor een prikkie, ze hebben er alle drie last van, ze liggen nu in een hoekje te verstoffen. Waarna we iets beters hebben gemaakt.

Mvg
Wim.


Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus


Reageer op auteur: nederbelg
Gereageerd: 18 mei 2018 10:28:54
Bericht:

Wim,

Merci, wel raar ik heb er thuis ook een viertal steken onder de baan en nog geen problemen gehad!
Zal het probleem eens opzoeken op het net.

Laatste vraagje; dit geld alleen voor de 63350?
Want je hebt inmiddels ook de 63330, en de 8 polige (63320 en 63340).

Grt Dave


Reageer op auteur: Wim Ros
Gereageerd: 18 mei 2018 15:39:25
Bericht:

Ja, dat geldt voor al die LocoNet-Modules, ze gaan allemaal uit van dezelfde basis.
Ik kan met mijn 63350 modules je probleem binnen een minuut aan tonen.

Voor mij en voor vele onder ons geen vreemd verschijnsel.

Mvg
Wim.




Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus


Reageer op auteur: nederbelg
Gereageerd: 18 mei 2018 15:41:52
Bericht:

Je hebt een minuut.


Koploperforum Digitale Treinbesturing : http://www.koploperforum.nl/

© EKweb 2006

Sluit venster