Print deze pagina | Sluit het venster

TREINENBEURS ASSEN 26 NOVEMBER 2016

Geprint door: Koploperforum Digitale Treinbesturing
Webadres onderwerp: http://www.koploperforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=5491
Geprint op: 28 okt 2016

Onderwerp:


Auteur onderwerp: hil1814
Onderwerp: TREINENBEURS ASSEN 26 NOVEMBER 2016
Geplaatst op: 05 mrt 2016 08:01:55
Bericht:

Op zaterdag 26 november 2016 van 10.00 tot 15.00 uur organiseert Modelspoorclub Assen de Treinenbeurs weer op de "oude locatie penta", de bekende school aan de Industrieweg 3, 9402 NP te Assen (nieuwe ingang Fokkerstraat).

Daar is weer ruime gelegenheid om te parkeren direct bij de beurs locatie !!

Er is weer veel informatie beschikbaar over het rijden met digitale modeltrein besturing of het analoog rijden met de transformator. Dit kan met alle merken, als bijvoorbeeld märklin, fleischmann, roco, etc.

Wilt u meer weten over het rijden met het computer programma "koploper", we leggen het u graag uit en laten het op een proef opstelling zien.

Wilt u met modelspoor beginnen, wij kunnen u adviseren en ondersteunen in het maken van vooral uw juiste keuzes op dat moment.

Voor de kinderen is er natuurlijk Thomas de Trein, die ze zelf mogen laten rijden met een transformator. Ook is er voor hun een treinbaan met "rangeer puzzel", waarmee kinderen een echt rangeer diploma kunnen behalen. Ook mogen de kinderen voor € 2,00 zelf een modelspoor huisje schaal HO in elkaar zetten.

Verder zijn er weer meerdere modelspoor presentaties te zien en kunt u uw aankopen testen op onze testbaan schaal HO en N. Decoders en locomotieven kunnen door ons ter plaatse deskundig getest worden en desgevraagd naar uw wens ingesteld worden.

We gaan er samen met u weer een mooie dag van maken. PLEZIER voor een ieder is wat ons betreft het belangrijkste deel van onze hobby. Het maakt in beginsel namelijk niets uit, op welke wijze je met de hobby bezig bent. Als je maar plezier hebt, toch ?

Nadere informatie over de beurs komt beschikbaar op de website van de club http://www.mscassen.nl/beurs.htm


Koploperforum Digitale Treinbesturing : http://www.koploperforum.nl/

© EKweb 2006

Sluit venster