Print deze pagina | Sluit het venster

Raar probleem bij het Ijken

Geprint door: Koploperforum Digitale Treinbesturing
Webadres onderwerp: http://www.koploperforum.nl/topic.asp?TOPIC_ID=5137
Geprint op: 02 dec 2016

Onderwerp:


Auteur onderwerp: bossie
Onderwerp: Raar probleem bij het Ijken
Geplaatst op: 28 mrt 2015 21:37:13
Bericht:

Hallo allemaal,
Het ijken lukt me niet.
ik heb een ijksectie opgegeven op mijn baan in database bij Snelheid/bestemmingen.
De richting bepaald in de loc eigenschappen dan loopt de loc keurig van buiten de sectie naar meldpunt 1
Dan ga ik ijken, de loc vertrekt naar punt 2, stopt en keert om.
Vervolgens loopt hij weer terug, bij het binnen gaan van meldpunt 1 hoor je en zie je dat de loc afremt, maar gaat toch weer door.
Nu zit de ijksectie in een rondlopend deel van mij baan, en uiteindelijk stopt de loc bij binnenkomst in de ijksectie.

Is dat niet vreemd?

grt Piet.

Reacties:


Reageer op auteur: dentheo
Gereageerd: 28 mrt 2015 22:31:15
Bericht:

Om te starten moet je de lok wel plaatsen TUSSEN de twee bezetmelders, niet erbuiten .
Richting bepalen hoeft niet en kan volgens mij zelfs niet, alleen de snelheidstrap kan je kiezen.
Dan op ijk tabblad >start>richting bepalen > lok rijdt naar buiten uit het ijkgedeelte over meldpunt 1 en stopt. De lok weet nu in welke richting meldpunt 1 ligt.

Nu moet je kiezen of je één trap, of een reeks wil ijken..ezn de lok begint heen en weer te pendelen over het ijkstuk.

Theo vanop de heide.
N+SX+kpl+kplRsd


Reageer op auteur: bossie
Gereageerd: 29 mrt 2015 10:31:31
Bericht:

Mag gesloten worden.
Theo bedankt voor de oplossing.

grt Piet.


Koploperforum Digitale Treinbesturing : http://www.koploperforum.nl/

© EKweb 2006

Sluit venster